top of page

 

STORA SÄLLSKAP VARDAGAR

Är ni fler än 8 personer? 

Det går jättebra. Vill ni boka ett större sällskap behöver vi en förbeställning på vad ni ska äta. Nedan ser ni menyförslag där ni kan bygga ihop er middag.

Finns det någon med specialkost så anpassar vi självklart rätterna.

Innehållet i rätterna och priser kan förändras beroende på råvarutillgång.

 

 

 

Förrätter:

 

Tunt skivad Biff, gruyerecreme, picklade kantareller samt svart trumpetsvamp, hasselnötter

195kr 

Sotad abborre, rökt ostron-beurre blanc, fermenterad morot, hot sauce, dill 170:-

Tartar på semitorkade rödbetor, kapris, citron, persilja, vinägerchips, getost 140:-

 

Barbricka

Ost, chark, rilette, cornichons med smetana och honung, mandlar, 

chips, oliver, bröd & smör 285:-

(rimlig att dela på 2-4 personer) 

 

Varmrätter: 

 

Hängmörad biff, Hängmörad biff, krokett på pumpa & taleggio, gröna tomater, syltad chili, vitlökschips, vinägersky 365:-

 

Mjölstekt abborre från Obbola, spetskål, brynt smör-hollandaise, saltgurka, mjölksyrad morot, äpple, potatis,  325:-

 

Parmesangnocchi, skum på svamp & bränd grädde, ostronskivling, hasselnötter 290:- 

 

Dessert:

 

Stekt sockerkaka, brynt smörglass, citroncurd

95kr

 

BESLUTSÅNGEST?

Maten serveras i 5 omgångar för hela bordet 675:- p/p

Med dryckespaket 1175:-

-  Oliver, mandlar, mandelpotatischips med Kalix löjrom och

sandefjordssås

- Rilette, cornichons, bröd & smör, 

Boquerones på rostat surdegsbröd, grillad paprika, harissa,

gremolata, mandel

- Tunt skivad biff, Karl-Johan & gruyèrekräm, hasselnötter, picklad svart trumpetsvamp, miso, brynt smör

- Lammytterfilé, ragu på San Marzano-tomater & lammlägg, glaserad persiljerot, rosmarin, puylinser

- Stekt sockerkaka, brynt smörglass, citroncurd

För bokning av större sällskap kontakta oss på 

 hej@bodeganumea.se eller 090-171217

snacks.png
Champagne.png
ölgubbar.png
vingubbar.png
bottom of page