top of page
Logga_8pt-07.png

 

 

FLAMBERINGSTORSDAG​​​​

​

 

Varje torsdag under höst & vintern rullar vi ut flamberingsvagnen i restaurangen och flamberar Oxfilé tournedos i konjak och serverar det med grönpepparsås, mandelpotatis provencale och grönsallad med dijonvinägrett. â€‹â€‹

​

​

MENYN

​

Löjrom, smörstekt brioche, smetana, 

schalottenlök, citron 

​

Konjaksflamberad Oxfilé tournedos, grönpepparsås, potatis provencale samt grönsallad med dijonvinägrett.

​

​

Italiensk maräng, hallonglass,

vildhallon, drömmar

​

Varmrätt: 475:-

Trerätters: 795:-

​​

​

Vill man vara säker på att inte flamberingen säljer ut, föranmäl ditt intresse i bokningskommentaren. ​

​

​

​

​

©BODEGAN 2019

bottom of page