Logga_8pt-07.png

PÅSKMENY

dessert.png

2/4 - 4/4

 

3-rätter

Kött / Veg

Förrätt 

Vit sparris, Stöcksjöskinka / bakat ägg, brynt smörkräm, ramslök, marconamandlar, brödkrisp.

Varmrätt

Lammentrecote, ramslökssalsa, grön sparris, Pommes Anna, rödvinssås. 

Chokladbakelse, vaniljkräm, kanderande mandlar.

/ Arancini, auberginecreme, grön sparris, fänkål, marconamandlar, riven parmesanost.

Dessert

Chokladbakelse, vaniljkräm,

kanderande mandlar.

525:- per person

Endast den sista finishen / tillagningen

behöver göras hemma i köket. Instruktioner följer med påsen.

 

Helgkassen bokas på 090-171217 eller hej@bodeganumea.se , sista bokningstid 14:00, fredag / lördag.

Hämtas upp efter 15:00.

ostgumma.png