top of page
PÅSKMENY
2/4 - 4/4
3-rätter
Kött / Veg
Förrätt
Vit sparris, Stöcksjöskinka / bakat ägg, brynt smörkräm, ramslök, marconamandlar, brödkrisp.
Varmrätt
Lammentrecote, ramslökssalsa, grön sparris, Pommes Anna, rödvinssås.
Chokladbakelse, vaniljkräm, kanderande mandlar.
/ Arancini, auberginecreme, grön sparris, fänkål, marconamandlar, riven parmesanost.
Dessert
Chokladbakelse, vaniljkräm,
kanderande mandlar.
525:- per person
Endast den sista finishen / tillagningen
behöver göras hemma i köket. Instruktioner följer med påsen.
Helgkassen bokas på 090-171217 eller hej@bodeganumea.se , sista bokningstid 14:00, fredag / lördag.
Hämtas upp efter 15:00.
bottom of page