top of page
Logga_8pt-07.png

 

 

FLAMBERINGSTORSDAG​​​​

​

 

Varje torsdag under höst & vintern rullar vi ut flamberingsvagnen i restaurangen och flamberar Oxfilé tournedos i konjak och serverar det med grönpepparsås, mandelpotatis provencale och grönsallad med dijonvinägrett. â€‹â€‹

​

​

MENYN

​

Matjessill, 

Potatiskaka, gräddfil, bakad äggula, Västerbottensost, lök & Kalixlöjrom 

​​

​

Oxfilé tournedos

Grönpepparsås, potatis provencale &

grönsallad med dijonvinägrett

​

​

Saffransostkaka

Inkokta körsbär & Punschgrädde

​​

​

Varmrätt: 475:-

Trerätters: 795:-

​​

​

Vill man vara säker på att inte flamberingen säljer ut, föranmäl ditt intresse i bokningskommentaren. ​

​

​

​

​

©BODEGAN 2019

bottom of page