top of page
Logga_8pt-07.png

 

 

FLAMBERINGSTORSDAG​​

​

 

Varje torsdag under höst & vintern rullar vi ut flamberingsvagnen i restaurangen och flamberar Oxfilé tournedos i konjak och serverar det med grönpepparsås, mandelpotatis provencale och grönsallad med dijonvinegrett. 

​​

​

​

MENYN

​

Havskräfta från NordNorge, risotto, spritärtor, hasselnöt

​

Konjaksflamberad Oxfilé tournedos, grönpepparsås, potatis provencale samt grönsallad med dijonvinegrett.

​

​

Italiensk maräng, pistageglass, marsala, mascarpone, apelsin

​

Varmrätt: 445:-

Trerätters: 750:-

​

Vill man vara säker på att inte flamberingen säljer ut, föranmäl ditt intresse i bokningskommentaren. ​

​

Sista datum för Flamberingstorsdag

Torsdag 24:e April

Åter igen slutat av September

​

​

©BODEGAN 2019

bottom of page