
Bodegans Veranda
På Bodegans veranda är tanken att man delar på flera rätter. Det går inte att boka bord utan det är först till kvarn som gäller. Är det fullt brukar det lösa sig med lite tålamod och barhäng. Bokar man bord är det i restaurangen. Man kan flytta ut om det finns plats. Sväng förbi för mat och svalkande dryck.


SNACKS
Ostron, inkokt lök, citron, tabasco 45:-​
Ostron, löjrom, gurka, svartpeppar 65:-
Dillchips 35:-
Cornichons, smetana, honung 45:-
Nocellaraoliver 60:-
Marconamandlar 65:-
Monte Vecchio-ost 85:-
Salami från Mayte 75:-
Fläskrilette, picklade lök 85:-
Dillchips, Kalix löjrom, sandefjordssås 145:-
Boquerones, rostat surdegsbröd, tomat, burrata, basilika 130:-
Friterad majs, kimchi-smör 95:-
Friterad fetaost, jordgubbar, basilika, grönpeppar, balsamico 135:-
Friterad kyckling, vitlök, zucchini, yoghurt, hot sauce 165:-​​
​
BARBRICKA
Ost, chark, rilette, cornichons
med smetana och honung, marconamandlar,
chips, oliver, bröd & smör 285:-​
​​
​
FÖRRÄTTER
​Råräkor, tomatvinägrett, libbsticka, marconamandlar, citron 170:-
Stekta gröna tomater, basilika, pistage, parmesan, brynt smör 165:-
Toast Pelle Janzon, ryggbiff, Kalixlöjrom, smörstekt brioche, äggula, citron 225:-
Sommarprimörer, comtékräm, pistagevinägrett, citron 155:-
​
DESSERT
Stekt sockerkaka, brynt smörglass, citroncurd 95:-
Italiensk maräng, jordgubbsglass, pistagekräm, citronkaka 130:-

