
Bodegans Veranda
På Bodegans veranda är tanken att man delar på flera snacks / rätter. Det går inte att boka bord utan det är först till kvarn som gäller. Är det fullt brukar det lösa sig med lite tålamod och barhäng. Bokar man bord är det i restaurangen. Man kan flytta ut om det finns plats. Sväng förbi för mat och svalkande dryck.


SNACKS
Marconamandlar 65:-
Nocellaraoliver 60:-
Schweizisk bondost 75:-
Gruyère vieux, robiola tre latti, karamelliserad honung 135:-
Ostron, pepparrotsgrädde, gurka, forellrom 65:-/st
Ostron, inkokt lök, citron, hot sauce 45:-/st
Coppa 75:-
Fläskrilette, picklade lök 85:-
Mandelpotatischips 35:-
Mandelpotatischips, gruyèrekräm, hasselnöt, riven sojagravad äggula 120:-
Cornichons, smetana, honung 40:-
Boquerones, rostat surdegsbröd, kronärtskocka, mandel,
parmesan 120:-
Tempurafriterad saltgurka, sesam, dipp 75:-
Friterad majs, ramslöksmajonnäs, kimchisalt 95:-
Krokett på snökrabba, palsternacka, nuoc cham,
koriander, sesam 95:-
Confiterad grisskind, blomkål, miso, sobrasada, persilja, ramslöksbär 105:-
Lökchips, sotad avokado, grön sparris, sesamvinägrett, koriander 99:-
Friterad fetaost, honungskaramelliserade persikor, mynta, pekannöt 115:-
Tuttulbröd, sotad lamminnerfilé, aubergine, granatäpple, zaatar
135:-
Buttermilk fried chicken, myntayoghurt, chimichurri 95:-
Ceviche på abborre från Obbola, rödlök, gurka, libbsticka,
rostad majs, hot sauce 125:-
Fläsksida, soja, gurka, ingefära, grönkål, koriander, lime 105:-
Dagens skörd av grönsaker från Lena Borg i Vännäsby, varm getostkräm, pistage 125:-
​
​
BARBRICKA
Ost, chark, rilette, cornichons
med smetana och honung, marconamandlar,
chips, oliver, bröd & smör 285:-
​​
​
FÖRRÄTTER
Burrata, pistagevinägrett, gurka, mynta, jalapeno 140:-
Carpaccio på ryggbiff, ruccola, citron, balsamico, parmesan,
kapris 190:-
​
​
​
​

