top of page
Logga_8pt-07.png

Bodegans Veranda

På Bodegans veranda är tanken att man delar på flera rätter. Det går inte att boka bord utan det är först till kvarn som gäller. Är det fullt brukar det lösa sig med lite tålamod och barhäng. Bokar man bord är det i restaurangen. Man kan flytta ut om det finns plats. Sväng förbi för mat och svalkande dryck.

snacks.png
Champagne.png

                 

SNACKS 

Ostron, inkokt lök, citron, tabasco 45:-​

Ostron, öringsrom, rökt ponzu 65:-

Dillchips 35:-

Cornichons, smetana, honung 45:-

Nocellaraoliver 60:-

Marconamandlar 65:-

Los Cameros tremjölksost 85:-

Fransk bondsalami 75:-

Fläskrilette, picklade lök 85:-

Dillchips, Kalix löjrom, sandefjordssås 145:-

Friterad brysselkål, nuoc cham, majonnäs, bonito flingor 95:-

Boquerones, rostat surdegsbröd, brytbönor, kronärtskocka

mandel 130:-

Tempurafriterad grön sparris, sesam, kosho, yoghurt 145:-

​​​

​

BARBRICKA

Ost, chark, rilette, cornichons 

med smetana och honung, marconamandlar,

chips, oliver, bröd & smör 285:-​

​​

​

MELLANRÄTTER

Havskräfta, tomatbuljong, spritärtor, basilika 225:-

Vit sparris, kyckling-beurre blanc, löjrom 225:-

Tartar på oxfilé, smörstekt bröd, brynt smör-majonnäs,

rökt märg, picklad lök 165:-

Tunt skivad biff, gruyerekräm, hasselnöt, picklad jordärtskocka, sesam, rågkrisp, brynt smör, soja 195:-

Saltbakade primörbetor, comtékräm, pistagevinägrett, citron 155:-

Krokett på getkilling från Sörmjöle, getost, paprika, 

chimmichurri, ramslök 175:-

​

DESSERT

Rabarbersorbet, olivolja 65:-

  Stekt sockerkaka, brynt smörglass, citroncurd 95:- 

Italiensk maräng, jordgubbsglass, pistagekräm, citronkaka 130:- 

ostgumma.png
vingubbar.png

©BODEGAN 2019

bottom of page